ZR-02-KG

Index
Geschiedenis
Logboek + foto's
Gespot
Gastenboek
Links



Logboek + foto's :: 23 december 2006

Terug

Kort verhaal:

ik heb $#@#$%^&*()(*&^%$# geen SPORT interieur nu :(

Lang verhaal:

Al een maand lang ben ik bezig om een AX SPORT interieur bij iemand op te halen, vandaag was het dan eindelijk zover.

Gister al een klap in mijn gezicht doordat ik te horen kreeg dat de achterbank niet in delen neerklapbaar is, maar goed daar is over heen te komen.

Vanochtend met veel zin dan eindelijk naar Uden vertrokken (110 km hier vandaan), eerst nog wat geklungel om de ingang van de garage te vinden. (Voor onze neus werd er nog net de SPORT naar buiten geduwd). wij met twee mensen die daar liepen naar binnen gelopen om het interieur te bekijken.

Mijn vader pakte de rugleuning van de achterbank op valt de pin er uit waar hij op steunt aan de zijkanten, dat was niet het ergste want dan zetten we er wel een andere achterplaat in.

Maar toen, de zitting opgepakt. Het interieur was wel echt als nieuw!.

Ik kijk naar de bijrijders stoel, daarna naar de bestuurders stoel. zit daar (*&^%$%^&*()(*&^%$ een gat ter grootte van een €2,- muntstuk in. Toen heb ik toch maar gezegd dat het niet doorgaat.

Het was in elk geval wel fijn geweest als de verkoopster even had gemeld wat de exacte staat was, meer dan 200 km voor jan-l*l gereden.

En als je dan vraagt wat ze dan willen hebben voor een tellerbak dan krijg je te horen dat ze geen zin hebben om er nog wat aan te slopen. Bied je nog aan het er zelf uit te halen gaat dat feest ook niet door :(

al met al best een kl*te dag voor mij dus :(




IMG_0051.jpg

Dit is het desbetreffende SPORT interieur, het is met chevron velours bekleed.

Op deze foto is niet te zien hoe groot het gat is helaas :(

Terug
Naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional

©BatsSoft 2006 - 2024